Lihaisa ja maukas suomalainen Sibylla hotdog-nakki sisältää 80% lihaa ja sopii hyvin pikaruoka-annoksiin. Parhaan tuloksen saat, kun sulatetut hotdog-nakit lämmitetään vesihauteessa tai höyryssä. Tämä suomalaisesta viljaporsaanlihasta valmistettu nakki sopii hyvin myös grillattavaksi. Tämän jälkeen hotdog on valmis koottavaksi, mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla paahdetulla sipulilla ja Sibylla kurkkusalaatilla ja nauti.
Valmistus (sulatettuna) vesihauteessa 85 °C 20–30 min. 1 rkl suolaa + 1 tl etikkaa/litraan vettä. Sisälämpötila 72 °C.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
Sianliha (80 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaine E450, voi, mausteet (viherpippuri, korianteri, valkopippuri, valkosipuli, meirami), dekstroosi, aromit, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (lammas). Sianlihan alkuperä Suomi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 1052 kJ/254 kcal
Rasva 22 g
- josta tyydyttynyttä 8.4 g
Hiilihydraatit 0.5 g
- josta sokereita 0.3 g
Ravintokuitu 0.1 g
Proteiini 13 g
Suola 2.0 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Suomi