Emmental-juustolla ja pekonilla höystetty Sibylla Juusto & Pekonimakkara sisältää 70% lihaa. Parhaan tuloksen saat valmistamalla sulatetut Sibylla Juusto & Pekonimakkarat rullagrillissä. Tämän jälkeen Sibylla Juusto & Pekonimakkara on valmis nautittavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja tarjoile hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytys pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Jääkaapissa (+8 °C) korkeintaan 5 vuorokautta. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Sian- ja naudanliha (70 %), juusto (8,5 %) (maito, suola, hapate, juoksute), pekoni (4,3 %) (siankylki, suola, glukoosi, hapettumisenestoaine (E301, E331), rosmariiniuute, säilöntäaine (E250)), perunajauho, suola, mausteet (paprika, korianteri, kumina, inkivääri, cayenne, mustapippuri), glukoosi, aromi, vihannesliemi, sokeri, valkosipuli, mausteuute (mustapippuri, muskottipähkinä, cayenne), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi. GLUTEENITON.
Energia 1100 kJ /260 kcal
Rasva 22 g
- josta tyydyttynyttä 9.6 g
Hiilihydraatit 3.0 g
- josta sokereita 0.6 g
Proteiini 14 g
Suola 2.5 g
Ruotsi