Tämä Sibylla Krakovanmakkara sisältää 80% suomalaista lihaa. Tämä Suomen suosituin rullagrillimakkara on mausteinen sekä maukas ja sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Makkaran kuumentamisen jälkeen krakovanmakkara on valmis nautittavaksi, mausta oman maun mukaan ja tarjoile esimerkiksi hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
PAKASTE
Valmiste säilyy:
- pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -päivämäärään saakka
- jääkaapin pakasteosassa (- 6 °C) 4 vuorokautta
- jääkaapissa (n. +5 °C) yhden vuorokauden
Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi
Sian- ja naudanliha (80 %), vesi, silava, perunajauho, suola, dekstroosi, mausteet (valkosipuli, paprika, mustapippuri, inkivääri), paprika, sipulijauhe, mausteuutteet (mustapippuri, chili, korianteri), stabilointiaine (E 450), hapettumisenestoaine (E 300), säilöntäaine (E 250), savuaromi. Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 1270 kJ/307 kcal
Rasva 26 g
- josta tyydyttynyttä 11 g
Hiilihydraatit 4.2 g
- josta sokereita 1.5 g
Proteiini 13 g
Suola 2.5 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Ruotsi