Lihaisa ja herkullinen Sibylla kuoreton kanamakkara sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Makkara on valmistettu kotimaisesta kanasta ja sen lihapitoisuus on 72%. Makkara on saanut makunsa mm. aidosta kanaliemestä.
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
broilerinliha, siipikarjanrasva, vesi, kananluista keitetty kanaliemi (vesi, mausteet (mm. laakerinlehti), porkkana, sipuli, purjosipuli, palsternakka), muunnettu perunatärkkelys, jodioitu suola, dekstroosi, kookosmaitojauhe, mausteet (mm. cayenne, valkosipuli, inkivääri, paprika), stabilointiaine E 450, sitruunamehujauhe, aromit (mm. muskottipähkinä), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Broilerinlihan alkuperä Suomi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 987 kJ/238 kcal
Rasva 19 g
- josta tyydyttynyttä 5.2 g
Hiilihydraatit 3.9 g
- josta sokereita 1.4 g
Ravintokuitu 0.1 g
Proteiini 12 g
Suola 1.9 g
Suomi