Kypsät, valmiiksi ruskistetut Sibylla lihapyörykät ovat sulatuksen jälkeen valmiita käytettäviksi. Parhaan tuloksen saat lämmittämällä ruskistetut lihapyörykät rasvakeittimessä, mikrossa, uunissa tai parilalla. Sibylla lihapyörykät sopivat mainiosti tarjottavaksi esimerkiksi Sibylla ranskanperunoiden kanssa. Sibyllan suomalaisesta lihasta valmistetut lihapyörykät on oiva tuote myös lounaspöytään ja palvelutiskiin. Mausta mieleisilläsi mausteilla, kuten Sibylla grillimausteella ja kruunaa kokonaisuus maukkailla Sibylla kastikkeilla ja ketsupilla ja sinapilla.
Parilalla 180 °C noin 15 min (käännellään muutaman kerran). Paistetaan, kunnes sisälämpötila 72°C.
Pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Naudan- ja sianliha (66 %), vesi, peruna, sipuli, perunajauho, suola, perunakuitu, dekstroosi, lihaliemivalmiste (suola, hiivauute, dekstroosi, sipuli, hapettumisenestoaine (E 330), pippuriuute), mustapippuri, mausteuute (mustapippuri, maustepippuri), aromi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 850 kJ /210 kcal
Rasva 14 g
- josta tyydyttynyttä 6.4 g
Hiilihydraatit 8.5 g
- josta sokereita 1.0 g
Proteiini 12 g
Suola 2.0 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Ruotsi