Sibyllan rapeat ranskalaiset sopivat erinomaisesti grilliruoan, kuten hampurilaisten ja hotdogien seuraksi. Parhaan tuloksen saat valmistamalla ranskalaiset rasvakeittimessä. Mausta ranskalaiset oman maun mukaan esimerkiksi Sibyllan grillimausteella.
Rasvakeittimessä 180 °C 3 min.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
Peruna, kasviöljy (palmu-, rapsi- ja auringonkukkaöljy). LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 600 kJ /143 kcal
Rasva 5.0 g
- josta tyydyttynyttä 2.5 g
Hiilihydraatit 21 g
- josta sokereita 0.5 g
Proteiini 2.5 g
Suola 0.1 g
Laktoosia 100 g:ssa 0 g
Hollanti