Kypsä ja irtopakastettu valmiiksi ruskistettu pekoniviipale on sulatuksen jälkeen valmis käytettäväksi. Parhaan tuloksen saat lämmittämällä ruskistetut pekoniviipaleet mikrossa, uunissa tai parilalla. Ruskistettu pekoni sopii mainiosti aamiaistuotteeksi, hampurilaisten väliin ja muuhun ruoanvalmistukseen.
Mikrossa: 750 W noin 1,5–2 min. Parilalla: 180 °C:ssa 2–2,5 min. Yhdistelmäuunissa 175 °C:ssa noin 3–4 min.
Pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Siankylki ilman rustoa ja kamaraa, suola, dekstroosi, hapettumisenestoaineet (E331, E301), savuaromi, mausteet, säilöntäaine (E250). LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 1550 kJ /360 kcal
Rasva 34 g
- josta tyydyttynyttä 14 g
Hiilihydraatit 1.0 g
- josta sokereita 0.5 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 15 g
Suola 2.7 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Ruotsi