Mehevät Sibylla hampurilaissämpylät ovat sulatuksen jälkeen valmiita syötäviksi ja sopivat hyvin pikaruoka-annoksiin. Parhaan tuloksen saat, kun lämmität hampurilaissämpylät sämpyläpaahtimessa, parilalla tai grillissä. Tämän jälkeen hampurilainen on valmis koottavaksi. Lisää väliin Sibylla hampurilaispihvi ja mausta hampurilainen oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla viipalekurkuilla, Sibylla hampurilaiskastikkeella sekä Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja nauti.
Anna sämpylöiden sulaa huoneenlämmössä. Kuumenna Sibylla konseptin ohjeiden mukaan.
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa merkittyyn päivämäärään asti, Huoneenlämpötilassa (n. +20 °C) 2 vrk. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Vehnäjauho, vesi, sokeri, rypsiöljy, hiiva, jodioitu suola (1,1 %), vehnägluteeni, emulgointiaine (E472e), säilöntäaine (E282), jauhonparanne (E300). Tuote saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä. LAKTOOSITON.
Energia 1196 kJ /286 kcal
Rasva 4.5 g
- josta tyydyttynyttä 0.7 g
Hiilihydraatit 50 g
- josta sokereita 5.4 g
Ravintokuitu 3.2 g
Proteiini 10 g
Suola 1.1 g
Laktoosia 100 g:ssa 0 g
Suomi