Mehevät Sibylla jättihampurilaissämpylät ovat sulatuksen ja lämmittämisen jälkeen valmiita syötäviksi. Parhaan tuloksen saat, kun lämmität jättihampurilaissämpylät sämpyläpaahtimessa, parilalla tai grillissä. Tämän jälkeen hampurilainen on valmis koottavaksi. Lisää väliin Sibylla hampurilaispihvi ja mausta hampurilainen oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla viipalekurkuilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja nauti.
Anna sämpylöiden sulaa huoneenlämmössä. Kuumenna Sibylla konseptin ohjeiden mukaan.
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa merkittyyn päivämäärään asti, huoneenlämpötilassa (n. +20 °C) 2 vrk. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Vehnäjauho, vesi, sokeri, hiiva, rypsiöljy, seesaminsiemen, jodioitu suola (1,1 %), emulgointiaine (E472e), säilöntäaine (E282), jauhonparanne (E300). LAKTOOSITON.
Energia 1182 kJ /282 kcal
Rasva 5.0 g
- josta tyydyttynyttä 0.7 g
Hiilihydraatit 48 g
- josta sokereita 5.2 g
Ravintokuitu 3.1 g
Proteiini 9.3 g
Suola 1,1 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Suomi